نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

بسم الله.

زمانه بر سر جنگ است
یا علی مددی
مدد ز غیر تو ننگ است
یا علی مددی


در این وبلاگ از سیاست خواهم نوشت و نقد خواهم کرد مسئولین و فعالان سیاسی را بر اساس آرمان های انقلاب. آرمان هایی که در فریاد ها و اعتراض های پدران و مادران ما در انقلاب57 هویداست. استقلال آزادی جمهوری اسلامی.
دوست تر می دارم که نظرات شما دوستان را هم ببینم در نقد نقدهایم و فضایی پر از گفت و گو در اینجا بوجود بیاوریم.


mohammad.nazargah@yahoo.com

http://nazargah1367.blogfa.com/ (نظرگاه در بلاگفا)

https://www.facebook.com/mohammad.tavakoli.10420

https://twitter.com/tavakoli1367

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

علی شمخانی _دبیر شورای عالی امنیت ملی_ می گوید : " منتقد باید از نیکویی های پدیده‌ای که انتقاد می‌کند، بگوید و در عین حال راه‌حل نشان دهد , آن وقت انتقاد و منتقد محترم است"


یکم . گفتن از "نیکویی ها" وظیفه ی منتقد نیست. این وظیفه ی روابط عمومی دستگاه هاست. منتقد وظیفه اش دیدن عیوب یک سیستم و نشان دادن آن عیوب به دیگران برای اصلاح سیستم است. منتقد کار ویژه اش دیدن قسمت خالی لیوان است. قسمت پر لیوان را باید روابط عمومی ها یا خود مسئولان یا حامیان یک سیستم به جامعه نشان دهند. 

دوم. در عصر ما مردم نمایندگانی را انتخاب می کنند تا مسئول و رییس و وکیل شوند. از مالیاتی که مردم می دهند و پول نفت که برای مردم امروز و نسل های فردا است دستمزدی بگیرند برای یک کار مشخص : "پیدا کردن راه حل" . اگر قرار بود منتقد راه حل ارائه دهد که مسئول می شد. پیدا کردن راه حل هم وظیفه ی منتقد نیست. او فقط عیوب سیستم را به مسئولان هدیه می دهد.

سوم. برای "محترم" شمردن نقد و منتقد شرط و شروط گذاشتن خطاست. آن کس که زمانش را صرف بررسی یک سیستم می کند تا نقائص موجود را آشکار سازد فارغ ازآنکه نیتش چیست یا با چه زبان و بیانی نقدش را بگوید یا از چه روشی برای بیان نقدش استفاده کند شایسته ی احترام است. هر چقدر هم که نوع بیانش افراط جویانه و تخریب گرایانه باشد.

سخن آخر اینکه درست است که اگر نقد آن ویژگی هایی که در بیان مسئولان حکومت است را داشته باشد و با زبانی نرم و معتدل گفته شود و در آن ادب و دیگر ارزشهای اسلامی و انسانی رعایت شود اثرش بیشتر خواهد بود اما مسئولین دولت و حاکمیت موظفند به هر نقدی که با هر نیتی و به هر شکلی بیان می شود احترام بگذارند و فضا را برای بیان نقد باز بگذارند که این تنها راه اصلاح بدون خشونت امور است.  

۳ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۷ آبان ۹۴ ، ۱۵:۴۴
محمد ..

1- سید علی ضیاء مجری بی کیفیتی است و برنامه سازی بی کیفیت تر. کپی کاریکاتورگونه ای از رشیدپور و حسنی که خوبند و قابل تحمل برعکس او.

2- در عجبم که چرا در این جور اتفاقات به جای اینکه کسی که ویدئویی خصوصی را منتشر کرده از طرف جامعه هو بشود آن کسی که به نوعی آبرویش به خطر افتاده هو می شود.

3- شعاری که ضیاء و دوستانش در آن ویدئوی منتشر شده می دهند در قیاس با ادبیات استادیومی اصلا توهین آمیز نیست و بیشتر یک شعار طنز و بامزه است.

4- اگر پرویز مظلومی و باشگاه استقلال با سکوت از کنار این ماجرا می گذشتند و کار را به شکایت بازی و بیانیه بازی و منت کشی و عذرخواهی و دست بوسی نمی کشاندند بزرگی خودشان را نشان داده بودند برعکس کاری که الان کردند.

5- دستور معاون سیما برای ممنوع التصویری ضیاء مضحک است و از آن مضحک تر دلیلی که برای آن ذکر شده است (حضور در مجلس مختلط). آقای معاون توقع داشتند در کافه بین آقایان و خانم ها پرده بکشند و طرح تفکیک جنسیتی اجرا کنند؟ ! 

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۱ ۱۳ آبان ۹۴ ، ۱۴:۵۵
محمد ..