نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

بسم الله.

زمانه بر سر جنگ است
یا علی مددی
مدد ز غیر تو ننگ است
یا علی مددی


در این وبلاگ از سیاست خواهم نوشت و نقد خواهم کرد مسئولین و فعالان سیاسی را بر اساس آرمان های انقلاب. آرمان هایی که در فریاد ها و اعتراض های پدران و مادران ما در انقلاب57 هویداست. استقلال آزادی جمهوری اسلامی.
دوست تر می دارم که نظرات شما دوستان را هم ببینم در نقد نقدهایم و فضایی پر از گفت و گو در اینجا بوجود بیاوریم.


mohammad.nazargah@yahoo.com

http://nazargah1367.blogfa.com/ (نظرگاه در بلاگفا)

https://www.facebook.com/mohammad.tavakoli.10420

https://twitter.com/tavakoli1367

سه نکته درباره ی یک جمله.

يكشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۰۳:۴۴ ب.ظ

علی شمخانی _دبیر شورای عالی امنیت ملی_ می گوید : " منتقد باید از نیکویی های پدیده‌ای که انتقاد می‌کند، بگوید و در عین حال راه‌حل نشان دهد , آن وقت انتقاد و منتقد محترم است"


یکم . گفتن از "نیکویی ها" وظیفه ی منتقد نیست. این وظیفه ی روابط عمومی دستگاه هاست. منتقد وظیفه اش دیدن عیوب یک سیستم و نشان دادن آن عیوب به دیگران برای اصلاح سیستم است. منتقد کار ویژه اش دیدن قسمت خالی لیوان است. قسمت پر لیوان را باید روابط عمومی ها یا خود مسئولان یا حامیان یک سیستم به جامعه نشان دهند. 

دوم. در عصر ما مردم نمایندگانی را انتخاب می کنند تا مسئول و رییس و وکیل شوند. از مالیاتی که مردم می دهند و پول نفت که برای مردم امروز و نسل های فردا است دستمزدی بگیرند برای یک کار مشخص : "پیدا کردن راه حل" . اگر قرار بود منتقد راه حل ارائه دهد که مسئول می شد. پیدا کردن راه حل هم وظیفه ی منتقد نیست. او فقط عیوب سیستم را به مسئولان هدیه می دهد.

سوم. برای "محترم" شمردن نقد و منتقد شرط و شروط گذاشتن خطاست. آن کس که زمانش را صرف بررسی یک سیستم می کند تا نقائص موجود را آشکار سازد فارغ ازآنکه نیتش چیست یا با چه زبان و بیانی نقدش را بگوید یا از چه روشی برای بیان نقدش استفاده کند شایسته ی احترام است. هر چقدر هم که نوع بیانش افراط جویانه و تخریب گرایانه باشد.

سخن آخر اینکه درست است که اگر نقد آن ویژگی هایی که در بیان مسئولان حکومت است را داشته باشد و با زبانی نرم و معتدل گفته شود و در آن ادب و دیگر ارزشهای اسلامی و انسانی رعایت شود اثرش بیشتر خواهد بود اما مسئولین دولت و حاکمیت موظفند به هر نقدی که با هر نیتی و به هر شکلی بیان می شود احترام بگذارند و فضا را برای بیان نقد باز بگذارند که این تنها راه اصلاح بدون خشونت امور است.  

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۷
محمد ..

نظرات  (۳)

۱۸ آبان ۹۴ ، ۰۷:۳۲ کارتونیست مسلمان
سلام
پست جالی بود
کلا شما میتوانید در تهدید دشمن هم متوجه نقاط ضعف شوید
مثلا اگر کسی در اداره با همکار خود دچار جدال شود
ممکن است در کلام همکار مورد مجادله هم شما کلامی را پیدا کنید که اگر به آن درست بیندیشید سبب رشد شما شود
مثلا طرف بگوید تو خیلی مغروری
اگر ان شخص به جای این که سعی در پاسخگوی و به قولی کم نیاوردن داشته باشد
به این بیندیشد ایا واقعا من مغرورم
و شما میتوانید این مثال ساده را تا مثالهای پیچیده تصور کنید
منظور این که نفس نقد و انتقاد یک چیز است
روش نقد و انتقاد چیز دیگری
این خود فرد هست که میتواند خود را با نقد دیگران رشد دهد و یا خودش را بی جهت و به تظاهر بزرگ جلوه دهد
البته خدایی خیلی سخته
درود
Hey, I found this touching story about a man who rebuilt his broken retilaonship with his son… A must read for any parent! Click on my name and take a look!
Hey There Hala J. You know, you are already publishing some pretty good stuff. You could create a book just from stories on your blog. Thanks for the comment and I hope you do enjoy tomorrow’s post.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی