نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

نظرگاه

به نام آنکه اگر کوه ایستاده ز اوست / به نام حضرت حیدر به نام حضرت دوست

بسم الله.

زمانه بر سر جنگ است
یا علی مددی
مدد ز غیر تو ننگ است
یا علی مددی


در این وبلاگ از سیاست خواهم نوشت و نقد خواهم کرد مسئولین و فعالان سیاسی را بر اساس آرمان های انقلاب. آرمان هایی که در فریاد ها و اعتراض های پدران و مادران ما در انقلاب57 هویداست. استقلال آزادی جمهوری اسلامی.
دوست تر می دارم که نظرات شما دوستان را هم ببینم در نقد نقدهایم و فضایی پر از گفت و گو در اینجا بوجود بیاوریم.


mohammad.nazargah@yahoo.com

http://nazargah1367.blogfa.com/ (نظرگاه در بلاگفا)

https://www.facebook.com/mohammad.tavakoli.10420

https://twitter.com/tavakoli1367

یک نکته از هزاران.(بخش اول)

يكشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۰۳:۵۴ ب.ظ


نتایج انتخابات 94 ؛ "برد – برد" ی دیگر.


"برد – برد" تعبیری است که در این دو سه سال اخیر زیاد شنیده می شود. سیاست کارآمدی که توانست معضل 12 ساله ی پرونده ی هسته ای را رفع کند و در صورت اذن رهبری نظام می تواند دیگر تنش های سیاست خارجه ی ایرانی را هم به حداقل برساند و رفع کند. نتایج انتخابات 94 هم به تعبیری همان "برد – برد" بود. به این معنا که اصولگرایان با کسب اکثریت کرسی های مجلس پیروز ظاهری انتخابات شدند و اصلاح طلبان هم با پیروزی قاطعشان در تهران و همچنین کسب حدود 40-45 درصد کرسی های مجلس در کلیت انتخابات توانستند به نسبت سه دوره ی قبل مجلس خود را در جایگاهی متفاوت از قبل در سپهر سیاسی ایران قرار دهند. بر آنم که برای ادامه دار ماندن این حالت "برد – برد" نیاز است که عقلای جریان اصلاحات تدبیر لازم را به خرج دهند و با حمایت از اصولگرای معتدلی چون علی لاریجانی ریاست او بر مجلس را با رای قاطعی تضمین کنند. حضور محمد رضا عارف در صحنه ی رقابت برای ریاست مجلس آن هم در شرایطی که شانسی برای انتخاب شدن ندارد فقط ممکن است این "برد – برد" را خدشه دار سازد.

اگر بخواهیم از نگاهی دیگر با پیروز این انتخابات آشنا شویم باید کمی با مفهوم میانه روی و تندروی خود را آشنا کنیم. میانه رو ها اکثریتی هستند در دو جریان سیاسی عمده ی کشور و روحانی و دولت او از اینکه هر کدام از این دو اکثریت جریان اصولگرا یا اصلاح طلب رای مردم را کسب می کرد احساس پیروزی می نمود. به بیان دیگر برد روحانی و دولتش در شکست تندروها بود نه پیروزی این جناح یا آن جناح. اقلیت تندرو در جریان اصلاحات که با وجود سدی مثل شورای نگهبان خیال کاندیدا شدن هم در سرشان نبود. اقلیت تندرو در جریان اصولگرا هم با سد عدم انتخاب مردم روبرو شدند. در نتیجه آن هدف روحانی محقق شده است حالا چه امثال توکلی و ابوترابی وارد مجلس می شدند و چه در شرایط امروز که امثال عارف و مطهری توانسته اند رای اکثریت را کسب کنند.  

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۱۶
محمد ..

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی